Autor
Uzyskaj wsparcie techniczne Informacje o pliku
- Wysłano: 2012.10.28, 17:00
- Uaktualniono: 2012.10.28, 21:22
- Rozmiar pliku: 37,73 KB
- Wyświetleń: 3823
- Pobrań: 663
- Projekt Buglisty: przejdź
- Id dodatku: MyBot
- Krótki opis: Wtyczka na chwilę obecną umożliwia jedynie blokowanie osób spoza listy, ale w późniejszym terminie zakres jej działań zostanie poszerzony o nowe funkcje.
- Typ wersji: Stabilna
Pobierz MyBot 1.1.0.0

Napisałem własną wersję wtyczki, która chwilowo ma możliwość blokowania osób spoza listy, ale w późniejszym terminie zakres jej działań zostanie poszerzony o nowe funkcje.
Uwaga:
Aby program działał należy ściągnąć biblioteki potrzebne do jego uruchomienia. Wystarczy zrobić to tylko raz, nie muszą być kopiowane z każdą nową wersją wtyczki, o ile nie zmienię ich wersji. Dzięki temu mogę wysłać na serwer aktualizację wtyczki o niewielkim rozmiarze, a i wy też tyle pobierzecie. Drugim plusem to szybkość kompilowania - nie będę musiał sobie za każdym razem herbatki parzyć i czekać aż się skompiluje. Instrukcja gdzie skopiować, w archiwum.
Biblioteki Qt
Uwaga:
Aby program działał należy ściągnąć biblioteki potrzebne do jego uruchomienia. Wystarczy zrobić to tylko raz, nie muszą być kopiowane z każdą nową wersją wtyczki, o ile nie zmienię ich wersji. Dzięki temu mogę wysłać na serwer aktualizację wtyczki o niewielkim rozmiarze, a i wy też tyle pobierzecie. Drugim plusem to szybkość kompilowania - nie będę musiał sobie za każdym razem herbatki parzyć i czekać aż się skompiluje. Instrukcja gdzie skopiować, w archiwum.
Biblioteki Qt
Co nowego w tej wersji? 1.1.0.0 (Zobacz pełną listę zmian)
- Dodano style okien
- Dodano listę zablokowanych
- Dodano licznik odpowiedzi na minutę
- Dodano historię wiadomości
- Dodano zmianę czasu wyświetlanej chmurki
- Dodano ikony okien
- Zmiana czcionki na Times New Roman
- Zmiana nazwy zakładki z "Spoza listy" na "Tekst Bota" - jeszcze lepsze :D
- Poprawiono błąd, wywoływany gdy ktoś nowy wpisał od razu pierwsze hasło
Losowe pliki
- 384 Wszystkich plików
- 7 Wszystkich kategorii
- 74 Liczba dodających
- 1834393 Suma pobrań
- YTPlayList Najnowszy plik
- WiTuŚ Najnowszy autor
6 użytkowników aktywnych (w ciągu ostatnich 15 minut)
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych