Skocz do zawartości

Autor

Uzyskaj wsparcie techniczne Informacje o pliku

• Wysłano: 2012.10.28, 17:57
  • Uaktualniono: 2012.10.28, 21:32
  • Rozmiar pliku: 329,35 KB
  • Wyświetleń: 4269
  • Pobrań: 1347
  • Projekt Buglisty: przejdź
  • Id dodatku: AutoSender
  • Krótki opis: Wtyczka wykonująca automatycznie zdefiniowane czynności o określonej przez nas dacie i godzinie. Możliwe jest m.in automatyczne wysyłanie wiadomości, ustawianie statusu i opisu, aktualizowanie AQQ, zabezpieczenie i inne.
  • Typ wersji: Stabilna

Pobierz AutoSender 1.0.3.0

- - - - -

Screen
Dziś chciałbym przedstawić wam najnowszą wtyczkę autorstwa mojego i Pbo - AutoSender. Jak sama nazwa wskazuje, wtyczka robi to i owo automatycznie - my po prostu ustalamy sobie konkretny czas, a wtyczka to wykonuje. Co wykonuje? Przeróżności: wysyłanie wiadomości, ustawienie statusu/opisu, aktualizowanie AQQ, zabezpieczenie i inne. Plugin posiada trzy typy wybrania daty - dwa jednorazowe (konkretna godzina, za jaki czas) oraz cykliczny. We wtyczce nie zabrakło pomocnych narzędzi, takich jak chociażby raporty (przejrzenie akcji, które zostały wykonane/nie wykonane etc.) czy notyfikację w chmurce. Dodatkowo wtyczka posiada kilka ciekawych ustawień Dołączona grafika Jeśli nie wiesz ciągle jak jej używać, zobacz na screen z początku wypowiedzi - ja tak skonfigurowałem sobie ten plugin. Nie muszę się martwić o jutrzejsze imieniny cioci, gdy wyjdę na mecz o 18 poinformuję o tym w opisie oraz zabezpieczę komunikator, a w dodatku jestem na bieżąco z aktualizacjami. Gorąco zachęcam do testowania wtyczki. Liczę na uwagi oraz sugestie, co można jeszcze poprawić lub dodać we wtyczce Dołączona grafika Wielkie podziękowania dla użytkownika Michael.Parker, który dogłębnie testuje wszystkie wersje, zgłaszając wiele błędów i propozycji! Enjoy! Dołączona grafika

Co nowego w tej wersji? 1.0.3.0 (Zobacz pełną listę zmian)

• Dodano nową akcję: "Wyślij pakiet XML".
  • Dodano możliwość ustalenia sekund do wykonania akcji/cykliczności.
  • Dodano zabezpieczenie przed wpisywaniem ujemnych wartości.
  • Dodano zabezpieczenie przed nieprawidłowymi identyfikatorami.
  • Nie można edytować dwóch czynności naraz.
  • Poprawiono błąd przy edytowaniu akcji.
  • Poprawiono błąd przy anulowaniu edycji.
  • Poprawki przy edytowaniu cykliczności.
  • Jeśli edytujemy cykliczną akcję, wczytają się ustawienia tej cykliczności.
  • Poprawiono złe czytanie typu akcji w podglądzie.
  • Poprawiono błąd "Cannot open file...".
  • Poprawiono czytanie kilku liniowych treści akcji.

Losowe pliki

• 384 Wszystkich plików
  • 7 Wszystkich kategorii
  • 74 Liczba dodających
  • 1836525 Suma pobrań
  • YTPlayList Najnowszy plik
  • WiTuŚ Najnowszy autor

1 użytkowników aktywnych (w ciągu ostatnich 15 minut)

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych