Autor
Uzyskaj wsparcie techniczne Informacje o pliku
- Wysłano: 2013.03.20, 22:15
- Uaktualniono: 2013.03.20, 22:15
- Rozmiar pliku: 13,18 MB
- Wyświetleń: 3381
- Pobrań: 724
- Projekt Buglisty: przejdź
- Typ wersji: Rozwojowa
- Aktualizator: Tak
Pobierz AQQ Prime 2.4.5.15
0
Możecie zaktualizować swoje wersje beta poprzez aktualizator AQQ (menu Pomoc -> Sprawdź aktualizacje). Proszę się jednak upewnić, że opcja "Informuj o wersjach beta", na zakładce "Aktualizacja" w ustawieniach AQQ jest zaznaczona.
Cały dzień zszedł mi na myśleniu czym zastąpić bibliotekę Bass służącą do odgrywania plików MP3. Głównie dlatego, że kolidowała ona z wtyczkami które też z niej korzystały, ale nie tylko. W każdym razie po fali prób i błędów i testów (tutaj pozdrawiam Tomka który pomagał mi w testach przez wiele godzin) w końcu udało się odtworzyć pliki MP3 w taki sposób, aby było możliwe ich odegranie na każdym systemie operacyjnym włącznie z XP. Oprócz tego AQQ w tej wersji powinno zjadać mniej pamięci (ale długofalowo, czyli gdy chodzi już sobie jakiś dłuższy czas). Za chwilę pojawi się też aktualizacja wtyczki AQQ Radio. Powinna ona już bez błędów działać na tej wersji AQQ.
Cały dzień zszedł mi na myśleniu czym zastąpić bibliotekę Bass służącą do odgrywania plików MP3. Głównie dlatego, że kolidowała ona z wtyczkami które też z niej korzystały, ale nie tylko. W każdym razie po fali prób i błędów i testów (tutaj pozdrawiam Tomka który pomagał mi w testach przez wiele godzin) w końcu udało się odtworzyć pliki MP3 w taki sposób, aby było możliwe ich odegranie na każdym systemie operacyjnym włącznie z XP. Oprócz tego AQQ w tej wersji powinno zjadać mniej pamięci (ale długofalowo, czyli gdy chodzi już sobie jakiś dłuższy czas). Za chwilę pojawi się też aktualizacja wtyczki AQQ Radio. Powinna ona już bez błędów działać na tej wersji AQQ.
Co nowego w tej wersji? 2.4.5.15 (Zobacz pełną listę zmian)
- Zrezygnowano z biblioteki Bass.dll.
- Zlikwidowano niewielki wyciek pamięci.
Pliki, którymi możesz być zainteresowany...
Losowe pliki
- 384 Wszystkich plików
- 7 Wszystkich kategorii
- 74 Liczba dodających
- 1839783 Suma pobrań
- YTPlayList Najnowszy plik
- WiTuŚ Najnowszy autor
0 użytkowników aktywnych (w ciągu ostatnich 15 minut)
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych