Autor
Uzyskaj wsparcie techniczne Informacje o pliku
- Wysłano: 2012.06.25, 14:20
- Uaktualniono: 2012.06.25, 14:20
- Rozmiar pliku: 12,18 MB
- Wyświetleń: 4173
- Pobrań: 814
- Projekt Buglisty: przejdź
- Typ wersji: Stabilna
Pobierz AQQ 2.4.1 [Mystic Core] Build: 57 2.4.1.57
0
Możecie zaktualizować swoje wersje beta poprzez aktualizator AQQ (menu Pomoc -> Sprawdź aktualizacje). Proszę się jednak upewnić, że opcja "Informuj o wersjach beta", na zakładce "Aktualizacja" w ustawieniach AQQ jest zaznaczona.
W tej wersji beta znajdziecie dwa ważne uaktualnienia. Po pierwsze, udało mi się przywrócić działanie bramki SMS dla sieci Orange. Druga sprawa, to dodana obsługa powiadomień o dostarczeniu wiadomości dla sieci Gadu-Gadu. Należy jednak tutaj wspomnieć, że powiadomienia dla tej sieci oznaczają trochę co innego. W sieci jabber mamy informacje o dostarczeniu wiadomości do odbiorcy wiadomości (jeśli ten jest dostępny). W sieci GG mamy informacje, że nasza wiadomość poprawnie dotarła do serwera GG. Ten z kolei będzie ją wysyłać do skutku do odbiorcy wiadomości gdy ten się pojawi. Oprócz tego wrzuciłem kilka poprawek związanych z obsługą YT. Wiem, że nie działa odbiór obrazków z oryginalnych klientów beta GG 11. Informacje na temat tego problemu znajdziecie na naszej bugliście.
W tej wersji beta znajdziecie dwa ważne uaktualnienia. Po pierwsze, udało mi się przywrócić działanie bramki SMS dla sieci Orange. Druga sprawa, to dodana obsługa powiadomień o dostarczeniu wiadomości dla sieci Gadu-Gadu. Należy jednak tutaj wspomnieć, że powiadomienia dla tej sieci oznaczają trochę co innego. W sieci jabber mamy informacje o dostarczeniu wiadomości do odbiorcy wiadomości (jeśli ten jest dostępny). W sieci GG mamy informacje, że nasza wiadomość poprawnie dotarła do serwera GG. Ten z kolei będzie ją wysyłać do skutku do odbiorcy wiadomości gdy ten się pojawi. Oprócz tego wrzuciłem kilka poprawek związanych z obsługą YT. Wiem, że nie działa odbiór obrazków z oryginalnych klientów beta GG 11. Informacje na temat tego problemu znajdziecie na naszej bugliście.
Co nowego w tej wersji? 2.4.1.57 (Zobacz pełną listę zmian)
- - Bramka SMS Orange ponownie działa.
- - SDK: Dodano funkcje AQQ_CONTACTS_ACKMSG
- - Potwierdzenia wiadomości tekstowych obejmują teraz również sieć Gadu-Gadu.
- - Poprawki lokalizacyjne.
- - Odnośniki do profili użytkowników YT zawierających polskie znaki diakrytyczne powinny otwierać się już prawidłowo.
- - Odnośniki do filmów YT dostępnych w protokole HTTPS są prawidłowo rozpoznawane.
- - Odnośniki do mobilnych filmów YT są poprawnie obsługiwane przez odtwarzacz YT.
Pliki, którymi możesz być zainteresowany...
Losowe pliki
- 384 Wszystkich plików
- 7 Wszystkich kategorii
- 74 Liczba dodających
- 1839783 Suma pobrań
- YTPlayList Najnowszy plik
- WiTuŚ Najnowszy autor
0 użytkowników aktywnych (w ciągu ostatnich 15 minut)
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych