Skocz do zawartości

Autor

Uzyskaj wsparcie techniczne Informacje o pliku

• Wysłano: 2012.06.25, 14:20
  • Uaktualniono: 2012.06.25, 14:20
  • Rozmiar pliku: 12,18 MB
  • Wyświetleń: 4173
  • Pobrań: 814
  • Projekt Buglisty: przejdź
  • Typ wersji: Stabilna

Pobierz AQQ 2.4.1 [Mystic Core] Build: 57 2.4.1.57

- - - - -

Możecie zaktualizować swoje wersje beta poprzez aktualizator AQQ (menu Pomoc -> Sprawdź aktualizacje). Proszę się jednak upewnić, że opcja "Informuj o wersjach beta", na zakładce "Aktualizacja" w ustawieniach AQQ jest zaznaczona.

W tej wersji beta znajdziecie dwa ważne uaktualnienia. Po pierwsze, udało mi się przywrócić działanie bramki SMS dla sieci Orange. Druga sprawa, to dodana obsługa powiadomień o dostarczeniu wiadomości dla sieci Gadu-Gadu. Należy jednak tutaj wspomnieć, że powiadomienia dla tej sieci oznaczają trochę co innego. W sieci jabber mamy informacje o dostarczeniu wiadomości do odbiorcy wiadomości (jeśli ten jest dostępny). W sieci GG mamy informacje, że nasza wiadomość poprawnie dotarła do serwera GG. Ten z kolei będzie ją wysyłać do skutku do odbiorcy wiadomości gdy ten się pojawi. Oprócz tego wrzuciłem kilka poprawek związanych z obsługą YT. Wiem, że nie działa odbiór obrazków z oryginalnych klientów beta GG 11. Informacje na temat tego problemu znajdziecie na naszej bugliście.

Co nowego w tej wersji? 2.4.1.57 (Zobacz pełną listę zmian)

• - Bramka SMS Orange ponownie działa.
  • - SDK: Dodano funkcje AQQ_CONTACTS_ACKMSG
  • - Potwierdzenia wiadomości tekstowych obejmują teraz również sieć Gadu-Gadu.
  • - Poprawki lokalizacyjne.
  • - Odnośniki do profili użytkowników YT zawierających polskie znaki diakrytyczne powinny otwierać się już prawidłowo.
  • - Odnośniki do filmów YT dostępnych w protokole HTTPS są prawidłowo rozpoznawane.
  • - Odnośniki do mobilnych filmów YT są poprawnie obsługiwane przez odtwarzacz YT.

Pliki, którymi możesz być zainteresowany...

Losowe pliki

• 384 Wszystkich plików
  • 7 Wszystkich kategorii
  • 74 Liczba dodających
  • 1839783 Suma pobrań
  • YTPlayList Najnowszy plik
  • WiTuŚ Najnowszy autor

0 użytkowników aktywnych (w ciągu ostatnich 15 minut)

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych