Nie zamierzam przeglądać kodu i plików, by szukać przyczyny błędów. Nie ja jestem od tego. Instaluję, nie działa z winy autora, więc to nie ja jestem od szukania błędów, tylko ty bo się podpisujesz pod tym. Chyba, że bardzo mi na czymś zależy to wtedy rozmawiam z twórcą. Po raz kolejny pokazujesz, że nie warto z tobą w ogóle rozmawiać, bo nie osiągasz poziomu by przeprowadzić z tobą jakkolwiek kulturalną rozmowe, rzucasz albo słowami na k albo ch albo innymi przekleństwami. Cóż, ale kwestia twojego...wychowania i kultury osobistej to już nie mój wstyd na szczęscie.
Przeróbka (daruj, ale nie ośmielę się nazwać tego kompozycją. Byłoby to obrażenie kompozytorów, których kompozycje są mniej lub bardziej zaskakujące wizualnie lub pomysłowe) jest wadliwa. Zainstalowałam by zobaczyć jak wygląda. Problemy były już przy instalowaniu paczki. Potem wyrzuciło dokładnie identyczny błąd. Mnie się nie chciało bawić w szukanie błędów, zgłaszanie i czekanie na poprawkę. A taki zwykły szary użytkownik, ktory chce mieć ładne i sprawne AQQ? Instalując kompozycję jaka mu się podoba, i na powitanie sypie błędami czy jest niesprawna, raczej dobrze na wizrunek AQQ ( tak właśnie wizerunek) nie wpływa. Bo szary, początkujący użytkownik uzna, że to komunikator jest wadliwy, a nie przyjdzie mu do głowy, że zainstalował jakąś podróbkę kompozycji, która jest źle wykonana.
A co do... Ja Ci powiedziałam, że jak się na czymś nie znam to się za to nie biorę.
Poróbowałam robienie kilku kompozycji, więc chyba jednak coś wiem, skoro się za to wzięłam i działały nie wywalając żadnych błędów. Ale mam sporo samokrytyki i uznałam, że nie są takie jakie oczekuję więc dałam sobie spokój. Proste prawda? Autor powinien być sobie największym i najsurowszym krytykiem.
Tobie bardzo brakuje tej samokrytyki. I nie człowiek nie może być brzydki, co najwyżej małourodziwy albo przeciętnej urody, więc tutaj z argumentem " człowiek może być brzydki, a kompozycja albo się podoba albo nie" to się po prostu wygłupiłeś. Rozumiem, że według ciebie brzydki człowiek, już się nie może komuś podobać, bo się tobie nie podoba? Aha. Ciekawe podejście.
Taka dobra rada: Albo wstrzymuj się z publikacjami wadliwych i dziurawych przeróbek, które ładnie brzmią pod nazwą 'beta' albo publikuj już dokładnie przetestowane i sprawdzone kompozycje, aby nie było przykrych sytuacji a żytkownik mógł się cieszyć ładnie wyglądającym komunikatorem.
Użytkownik Lynn edytował ten post 2012.10.05, 12:31