Skończcie tą gównoburzę!
AQQ tez kiedyś upadnie więc po luja go rozwijać - taki macie system myślenia. Brawo!
Napisano 2014.10.13, 14:26
Skończcie tą gównoburzę!
AQQ tez kiedyś upadnie więc po luja go rozwijać - taki macie system myślenia. Brawo!
Kucharskov.pl - Młody Webmaster!
Napisano 2014.10.14, 14:40
i jak tam z tą wersją stabilną
Napisano 2014.10.14, 19:16
Napisano 2014.10.14, 20:46
Lekki offtop się w temacie zrobił Pozwolę sobie spytać: kiedy wersja stabilna?
A co do gadulca:
Ja tam gg bardzo lubię i korzystam, lecz tylko przez aqq. Oficjalny klient jest nie do przełknięcia. Równie dobrze mógłbym sobie napchać na komputer masę adware, wyjdzie na to samo
Fakt, masa ludzi przeniosła się na FB, a sam fejsika nienawidzę. Mam bo muszę mieć jakiś kontakt z ludźmi z uczelni. Niestety to cholerstwo pcha się teraz wszędzie i jeszcze trochę a posiadanie konta w tym durnym serwisie będzie koniecznością.
Mam jednak nadzieje, że gg jeszcze długo, dłuuugo pożyje
Napisano 2014.10.14, 20:55
Jak Silver zrobi poprawki dla Standard i usunie wyciek pamięciPozwolę sobie spytać: kiedy wersja stabilna?
Napisano 2014.10.15, 01:46
Lekki offtop się w temacie zrobił
Pozwolę sobie spytać: kiedy wersja stabilna?
A co do gadulca:
Ja tam gg bardzo lubię i korzystam, lecz tylko przez aqq. Oficjalny klient jest nie do przełknięcia. Równie dobrze mógłbym sobie napchać na komputer masę adware, wyjdzie na to samo
Fakt, masa ludzi przeniosła się na FB, a sam fejsika nienawidzę. Mam bo muszę mieć jakiś kontakt z ludźmi z uczelni. Niestety to cholerstwo pcha się teraz wszędzie i jeszcze trochę a posiadanie konta w tym durnym serwisie będzie koniecznością.
Mam jednak nadzieje, że gg jeszcze długo, dłuuugo pożyje
gg niestety długo nie pożyje takie są moje prognozy u mnie znajomi na facebuka spadaja z dnia na dzien.
facebook juz jest praktycznie konieczny przynajmniej do kontaktu ze znajomymi. dobrze że nie trzeba zakładać realnego konta nie mam zamiaru żadnych daniych im podawac.
Napisano 2014.10.15, 08:09
Wersja stabilna jest już w zasadzie gotowa. Brakuje tylko poprawek związanych z kompozycją Standard. Silverlight miał awarie komputera i stąd poślizg. Czekamy aż skończy fixy i pojawi się wersja stabilna, bądź aby uzyskać pewność co do działania niekórych funkcji wersja RC2.
Napisano 2014.10.15, 11:04
Wersja stabilna z nierozwiązanym błędem z wyciekiem pamięci?... Powodzenia. Skoro w skali mikro, wśród testerów się pojawia i narzekają, to co dopiero będzie w skali makro, kiedy ściągnie ją kilkaset(?) świadomych bardziej lub mniej (a raczej to drugie) użytkowników? No nic - po prostu powodzenia. Wiem, że rozwiązanie go nie musi być proste, no ale...
Napisano 2014.10.15, 12:16
Daj RC2, wersja stabilna między RC nie powinna się niczym różnić no poza numerkiem.bądź aby uzyskać pewność co do działania niekórych funkcji wersja RC2.
Napisano 2014.10.15, 17:16
Wycieki pamięci są poprawione (przynajmniej u mnie bez zewnętrznych wtyczek nie występują).
Windows 7 SP1, IE 11, Wersja AQQ x64: najnowsza wersja, Kompozycja: Standard, Wtyczki: standardowe.
Napisano 2014.10.15, 22:03
Wersja stabilna z nierozwiązanym błędem z wyciekiem pamięci?... Powodzenia. Skoro w skali mikro, wśród testerów się pojawia i narzekają, to co dopiero będzie w skali makro, kiedy ściągnie ją kilkaset(?) świadomych bardziej lub mniej (a raczej to drugie) użytkowników? No nic - po prostu powodzenia. Wiem, że rozwiązanie go nie musi być proste, no ale...
wątpie że z aqq jak stało się płatne korzysta ktoś mniej świadomy.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych