- Na Naszej Klasie mam konto od jakiś 4 lat - tak tak, ten portal jest tak stary. Tylko wtedy miałem tam aż 1 znajomego [słownie: jednego] - jak to zwykle ja, pod fałszywym nazwiskiem. Teraz już pod własnym.
- Do tego last.fm, ale od czasu "rewolucji" już nie zaczynam i nie kończę dnia na tej stronie - zwalili ją totalnie.. może to lepiej dla mnie

- StudentIX - to jeden z ważniejszych dla mnie portali, choć przestałem się tam udzielać, pochowałem fotki [miałem ich tam setki...] - dość mocno zmienił mój żywot, przez niego poznałem w realu [bo tylko wtedy ma sens taka strona] ogrom osób.. w tym taką pewną pannę..... heh
- Od tygodnia FaceBook, bo tam pojawiam się na dziesiątkach zdjęć u moich znajomych - chciałem mieć w to wgląd.
- Fotka - heh, to śmieszne nieco, bo konto mam tam od ponad 5 lat [głównie z powodu, o którym niżej], ale tak ze 2 m-ce temu zamieniłem totalnie pusty profil na ciut więcej. Zawsze mnie ta strona śmieszyła, nadal tak jest.. ale [o dziwo], znalazłem tam parę osób z IQ większym od kartofla, z którymi można pogadać w wolnych chwilach
I na koniec dość świeży dla mnie serwis, ale w chwili obecnej najważniejszy - jedyny, który bym zostawił gdybym miał wybrać jeden. Couch Surfing.
Radykalnie odmienił moje codzienne życie. Spotykam się z tymi ludźmi po kilka razy w tygodniu, za każdym razem pojawia się ktoś nowy. Ludziska z całego świata, niesamowicie otwarci, spontaniczni, kochający podróże. Co prawda na razie w rodzimym kraju, ale się już z nimi najeździłem - od morza do Bieszczad. W końcu ludzie tacy jak ja
Do tego konta mam, ale zaglądam tam raz na miesiąc by obadać czy nic nie wyleciało w powietrze:
- Grono
- Myspace [nie znam gorszego portalu]
Większość kont powstało by móc oglądać linki, które tu i ówdzie się w sieci przewijają. Dopiero z czasem zmieniłem tu i ówdzie dane na prawdziwe..
Po kilku latach przestałem używać AQQ. Mimo wielu świetnych cech jedna rzecz nie pozwala mi na dalsze z niego korzystanie: prędkość działania. Jest mozolny jak ślimak peruwiański. Szkoda..
Znikam definitywnie z tego forum. Dziękuję za parę wspólnych lat. Żegnam.