Oficjalne forum komunikatora AQQ: Jabber a Fotka - Oficjalne forum komunikatora AQQ

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Jabber a Fotka

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   VPN 

• Bugman™
  • Grupa Pomocnik
  • Postów 3396
  • Zgłoszeń 189 (Postów 7670)
  • Rejestracja 30.08.2008
  • Jabbervpn@aqq.eu vpn@aqq.eu

Napisano 07.07.2009 13:16.

Chyba tutaj najlepiej będzie pasował ten temat. Przypadkiem natknąłem się na temat, gdzie administracja serwisu Fotka.pl informuje o wprowadzeniu możliwości używania swojego konta przez sieć Jabber.
Link do tematu: klik.
Sam nie wiem czy się śmiać, czy płakać :P
Jeszcze AQQ nie zginęło, póki użytkownicy działają!
Dołączona grafika
Przydatne linki: Dołączona grafika AQQ Pomoc Dołączona grafika Diagnostyka AQQ 2.x Dołączona grafika Zasady zgłaszania błędów na Bugliście

Windows 7 PLIE 8 ▲ AQQ: najnowsze ▲ Kompozycja: Standard ▲ Style obramowania: włączone ▲ Wtyczki: podstawowe + dodatkowe
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   StabiL 

• Adept
  • Grupa Dekorator
  • Postów 314
  • Zgłoszeń 12 (Postów 43)
  • Rejestracja 30.08.2008

Napisano 07.07.2009 13:39.

Aaa to już dawn otemu było jak przęglądałem ten temat;p Poczytajcie sobie tam komentarze, jak ludzie po milion razy pytają co to jabber i milion razy jest tłumaczone;p nawet gdzieś czytałem że w planach był komunikator do tego, wiem ze jakis obrazek widziałem, ale raczej to był żart;p tak czy siak jak widać raczej się to nie przyjęło :D
Rere kum kum . . .
-----------------------
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
AQQ: zawsze najnowsze || Pluginy: standard + AQQ Radio, AQQ Last Seen, AQQ ContactState, DrawBoard, State Notifier || Dizajn: różnie;p || OS: Win7 Professional b.7600 (x86) + all updates || Przeglądarka: Opera 10.70 (IE8)
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Villentre 

• Rozgrzewam się
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 80
  • Zgłoszeń 0 (Postów 0)
  • Rejestracja 30.08.2008

Napisano 07.07.2009 13:39. Użytkownik Villentre edytował ten post 07.07.2009 13:42

To jest stare... Jeśli mnie pamięć nie myli, to na starym forum już trochę na ten temat było...

Edit :(
Dołączona grafika| OS: WinXP sp3 | IE: 7 | FF: 3 | AQQ: najnowsze | Kompozycja: Blue Lady | Wtyczki: AQQ Net, AQQ Radio, AQQ SMS, Blocker, Contact, GG Net, RSS Express, SpellChecker | Dołączona grafika
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Pbo 

• Kierownik
  • Grupa Pomocnik
  • Postów 2699
  • Zgłoszeń 9 (Postów 90)
  • Rejestracja 30.08.2008
  • Jabberpbo(at)aqq.eu pbo(at)aqq.eu

Napisano 07.07.2009 14:06.

To jest stare jak świat. Nabijanko? To tylko potwierdza fakt, że dzieci nie wiedzą co to jabber i z czym to się je.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   lsr 

• Wróg publiczny nr 1
  • Grupa Przyjaciel
  • Postów 1138
  • Zgłoszeń 1 (Postów 2)
  • Rejestracja 31.08.2008
  • Jabberlsr(at)aqq.eu lsr(at)aqq.eu
  • MiejscowośćSto(L)ica

Napisano 07.07.2009 15:01.

Suchar :D
I naprawdę, nie wiem, czy to pasuje do śmiechomanii. Bo to raczej tragiczne jest. Należałoby chyba siąść i płakać nad tymi ludźmi...
6198 zliczonych i pozostawionych postów na starym forum. Więc byle nabijacz nie zrobi na mnie wrażenia. :D
Dołączona grafika
Poradnik językowy na forum - >>>zapraszam<<<
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Laston 

• Weteran
  • Grupa Dekorator
  • Postów 485
  • Zgłoszeń 0 (Postów 5)
  • Rejestracja 07.02.2009
  • Jabberlaston@aqq.eu laston@aqq.eu
  • MiejscowośćLublin

Napisano 07.07.2009 15:10.

Nie no dawno tak się nie śmiałem z tych komentarzy, milion pytań "co to jest?". Zdaje mi się, że administratorzy fotki po przeczytaniu komentarzy tych dzieciaków pewnie od razu zrezygnowali z tego pomysłu :D
Moje Kompozycje: *Desire*Prelude*RedFantasy*SimpleStyle*
| Komp1 | OS: Windows 7 | CPU: Athlon X2 5200+ @ 2,6GHz | RAM: 2x1GB DDR2 800MHz |
| Komp2 | OS: Windows Vista SP2 | CPU: C2D P8400 @ 2,26 GHz | RAM: 4GB DDR3 1066Mhz |
| Browser: IE8, Opera | AQQ: Zawsze najnowsze | Wtyczki: Domyślne | Kompozycja: Desire |
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Randall_Memphis 

• Weteran

Napisano 07.07.2009 15:45.

a to ^suda wprowadzał nawet :)
Dołączona grafikaDołączona grafika
Chciałbym w nowej edycji #AQQ Oscarów oddać głos na ^Eskej'a jako najlepszego kompozytora, oraz ^Beherit'a za wtyczke do #Blip'a
0

#8 Gość_Pika_*

• Grupa Gość

Napisano 26.08.2009 03:10.

"No pisze że jak nie wies z to sej kliknij w linqa :P"

No przepraszam dajcie warna za spam ale helpdesk k***a to przy tym nic !!

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1