Skocz do zawartości


Zdjęcie

Oznacz forum jako przeczytane


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 opi

opi

    Bywalec

  • Użytkownik
  • 137 postów

Napisano 2009.10.15, 15:46

Od jakiegoś czasu (około 2 tygodni) nie mogę oznaczyć całego forum jako przeczytanego (opcja w stopce forum). Myślałem, że może to jakiś ogólny błąd i ktoś to naprawi, ale chyba jednak nie. Używam stabilnej Opery 10 (w większości domyślne ustawienia). Myślałem, że może usunięcie ciasteczek, historii, pamięci podręcznej itp. rzeczy pomoże, ale nic to nie dało. Jeśli mógłby ktoś to sprawdzić to byłbym wdzięczny :)

EDIT: Cholerka... Spróbowałem oznaczyć forum jako przeczytane podczas, gdy jestem zalogowany i zadziałało... o_O Ale na 100% ta opcja działa wcześniej nawet gdy byłem niezalogowany... Coś się zmieniło?

Użytkownik opi edytował ten post 2009.10.15, 15:48


#2 Pbo

Pbo

    Kierownik

  • Przyjaciel
  • 3477 postów

Napisano 2009.10.15, 15:50

EDIT: Cholerka... Spróbowałem oznaczyć forum jako przeczytane podczas, gdy jestem zalogowany i zadziałało... o_O Ale na 100% ta opcja działa wcześniej nawet gdy byłem niezalogowany... Coś się zmieniło?

Raczej nic się nie zmieniło, ale u mnie ta opcja od zawsze działała. Trochę dziwne, ale skoro już działa...

Komunikatory głosowe Ventrilo.TeamSpeak, Mumble

PolscyGracze.pl - wiadomości ze świata gier | Serwer XMPP PGra.cz


#3 wu112

wu112

    Wrzuć Monetę

  • Moderator
  • 2850 postów

Napisano 2009.10.15, 15:59

To ja może dopiszę się tu zamiast otwierać nowy temat. U mnie problem jest troszkę inny, bo dotyczy tylko oznaczania działów jako przeczytane. Po wejściu na forum i kliknięciu na ikonę Dołączona grafika zdarza się, że dział nie oznacza się jako przeczytany. Taki błąd występuje tylko po pierwszym wejściu na forum. Po odświeżeniu strony lub wejściu do jakiegoś tematu i powrocie na stronę główną takie coś się nie przydarza. Błąd zaobserwowany na IE i FF. Mam tak już od dość dawna, ale przed aktualizacją silnika do wersji (chyba) 3.0.1 problem nie występował.

--- EDIT ---
Zapomniałem dopisać: problem zaobserwowany na obu skinach, zarówno po zalogowaniu jak i bez.

WindowsPrzeglądarkaAQQWtyczkiKompozycja


#4 panopticon

panopticon

    Bywalec

  • Użytkownik
  • 111 postów

Napisano 2009.10.15, 16:05

@opi juz o tym pisalem wczesniej http://forum.aqq.eu/...ko-przeczytane/

#5 Killer

Killer

    Expert

  • Użytkownik
  • 1129 postów

Napisano 2009.10.16, 07:44

Problem tak stary jak historia tego "nowego" forum. Błąd ten występuje losowo, co jakiś czas, ostatnio częstotliwość jego występowania jakby się zwiększyła. Pozostaje chyba czekać na kolejne update'y forum, bo czuję iż Wareczek nie jest w stanie sam tego naprawić.

Beta testy AQQ:

PC: AQQ (zawsze najnowsza beta), Edge, Windows 10 x64 | Kompozycja: GG11, Wtyczki: dostarczane z AQQ


#6 Wareczek

Wareczek

    Adept

  • Administrator
  • 1262 postów

Napisano 2010.07.23, 23:13

Zmieniło się coś w sprawie tego błędu? Pojawia się jeszcze?




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych