Oficjalne forum komunikatora AQQ: IE9 w AQQ - Czeka nas przyspieszenie? - Oficjalne forum komunikatora AQQ

Skocz do zawartości

• (7 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

IE9 w AQQ - Czeka nas przyspieszenie?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Oconnel 

• Candarian Demon
  • Grupa Właściciel
  • Postów 993
  • Zgłoszeń 3 (Postów 4747)
  • Rejestracja 30.08.2008
  • Jabberoconnel@aqq.eu oconnel@aqq.eu

Napisano 21.11.2009 13:06.

Ciekawy artykuł znalazłem dzisiaj szperając po necie: http://vbeta.pl/2009...-juz-jest-szok/

W skrócie, niebawem możemy spodziewać się nowej bety IE9. Według tego co mówi MS, ich przeglądarka ma być tak szybka jak FireFox 3.6. Tabela porównawcza mówi sama za siebie. Odbiję się to więc również na prędkości działania AQQ. To dobra nowina :)
Daniel Zaborowski (Oconnel) - oconnel@aqq.eu
Dołączona grafika
1

• (7 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#61 Użytkownik nie jest zalogowany   VPN 

• Bugman™
  • Grupa Pomocnik
  • Postów 3396
  • Zgłoszeń 189 (Postów 7670)
  • Rejestracja 30.08.2008
  • Jabbervpn@aqq.eu vpn@aqq.eu

Napisano 02.12.2009 11:47.

Zły. Biblioteki IE to dopiero początek. AQQ korzysta z mnóstwa innych plików systemowych, które nie wchodzą w skład IE. Jest ściśle zależne od WinAPI.
Jeszcze AQQ nie zginęło, póki użytkownicy działają!
Dołączona grafika
Przydatne linki: Dołączona grafika AQQ Pomoc Dołączona grafika Diagnostyka AQQ 2.x Dołączona grafika Zasady zgłaszania błędów na Bugliście

Windows 7 PLIE 8 ▲ AQQ: najnowsze ▲ Kompozycja: Standard ▲ Style obramowania: włączone ▲ Wtyczki: podstawowe + dodatkowe
0

#62 Użytkownik nie jest zalogowany   Killer 

• Dzika natura...
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 835
  • Zgłoszeń 13 (Postów 44)
  • Rejestracja 30.08.2008
  • Jabberkiller@aqq.eu killer@aqq.eu
  • MiejscowośćŚwidwin / Koszalin

Napisano 02.12.2009 12:02.

Zły i to bardzo. Gdyby to było takie proste, to nie byłoby problemu "wieloplatformowości".
Beta testy: AQQ (zawsze najnowsza beta), Internet Explorer 8, Windows XP SP3 | Kompozycja: Jogger, Wtyczki: dostarczane z AQQ + Blip 2.0.4.0
0

#63 Użytkownik nie jest zalogowany   UsagiAddict 

• J̵ava͡Pr͝òg̢ram̵mer
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 905
  • Zgłoszeń 40 (Postów 355)
  • Rejestracja 22.05.2009
  • Jabberusagiaddict@aqq.eu usagiaddict@aqq.eu

Napisano 02.12.2009 12:18.

przeszkody to rozmiar plików, ich licencja, ich ilość (gdzieś OC podawał przykładowe biblioteki potrzebne `jedynie` do załadowania AQQ- cała sterta) oraz samo Delphi, chociaż przy emulacji można to pominąć

( a nuż ktoś zrobi AQQ desperate-pack ze wszystkimi potrzebnymi bibliotekami? taką kilkusetmegową paczuszkę? ;) )
Dołączona grafika
0

#64 Użytkownik nie jest zalogowany   Pbo 

• Kierownik
  • Grupa Pomocnik
  • Postów 2699
  • Zgłoszeń 9 (Postów 90)
  • Rejestracja 30.08.2008
  • Jabberpbo(at)aqq.eu pbo(at)aqq.eu

Napisano 02.12.2009 13:08.

@Sacrus
Było już o tym mówione, że w grę wchodzą prawa autorskie, a rozmiar instalki AQQ znacznie by wzrósł.

Cytat

Zrobić tak aby AQQ korzystało z silnika domyślnej przeglądarki ?

Tia, i co jeszcze? Wymyślasz nie wiadomo co, a na dodatek jeżeli tak miało by być, to AQQ prawie od nowa było by trzeba pisać, więc najpierw się dowiedź co i jak, a dopiero potem komentuj.
0

#65 Użytkownik nie jest zalogowany   Inferno 

• Bywalec
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 158
  • Zgłoszeń 3 (Postów 10)
  • Rejestracja 31.08.2008

Napisano 02.12.2009 14:26. Użytkownik Inferno edytował ten post 02.12.2009 14:29

Sacrus - zły tok myślenia.

Co jeśli te biblioteki IE korzystają z funkcji WinApi ? Będziesz dodatkowo dołączał pliki systemowe ? Sam silnik przeglądarki już trochę miejsca zajmuje, a co jak by trzeba było dodać 500 czy 1500 plików, każdy po 300 KB ? Trochę nie za ciekawie to wygląda.

//Edit
O nie zauważyłem następnej strony - a i tak wszyscy po Sacrus'ie jadą :[
0

#66 Użytkownik nie jest zalogowany   MikeHunt 

• Początkujący
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 33
  • Zgłoszeń 0 (Postów 2)
  • Rejestracja 24.10.2009

Napisano 02.12.2009 21:34. Użytkownik MikeHunt edytował ten post 02.12.2009 21:35

Ale nie obalicie jednego: Kiedyś będzie trzeba się przenieść. Bo kto wie jaki będzie stosunek Mac-Linux-Windows za kilka lat? Nie bądźcie uparci jak ten admin jednego z forów bo w końcu potrzeba zmian sama zapuka do drzwi i będzie na nie już za późno.
Podsumowując - lepiej za wcześnie niż za późno, póki co można temu tematowi dać spokój.

P.S: Właśnie zeshredderowałem cały katalog GG10 i jestem z tego faktu dumny.
Dołączona grafika
Nobody's perfect. My name is nobody.
2

#67 Użytkownik jest zalogowany   matiss 

• Expert
  • Grupa Wtyczkopisarz
  • Postów 830
  • Zgłoszeń 30 (Postów 169)
  • Rejestracja 30.08.2008
  • Jabbermatiss@aqq.eu matiss@aqq.eu

Napisano 02.12.2009 21:56.

Ale to nie jest takie proste, przeportowanie aqq na inne platformy można chyba śmiało porównać z przejściem z aqq 1.x na 2.x. Program musiałby zostać praktycznie napisany od nowa. Nie wykluczone że kiedyś powstanie AQQ 3 i być może będzie multiplatformowe, ale jak sam napisałeś nie wiadomo co będzie za kilka lat, póki co bym się tym nie martwił. Windows ma się dobrze i póki co nic nie zapowiada wielkich zmian.
Dołączona grafika
System, AQQ, Kompozycja, Wtyczki
-1

#68 Użytkownik nie jest zalogowany   Microsponge 

• Początkujący
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 20
  • Zgłoszeń 0 (Postów 0)
  • Rejestracja 14.12.2008

Napisano 02.12.2009 23:00.

Wyświetl postUżytkownik Monczkin dnia 02.12.2009 09:10 napisał

Coraz więcej softu jest tworzone na wiele platform.

Nie bardzo widać ten trend. Poza tym, jak już coś wieloplatformowego powstaje, to zwykle w celu ugrania jakiejś części rynku, na co AQQ nie ma żadnych szans.

Np. płatne Nero dla Linuksa, gdzie jest naprawdę kilka darmowych, rewelacyjnych softów, a znam osoby, które Nero dla Linuksa kupiły! Dlaczego? Dlatego, że istnieje coś takiego jak przyzwyczajenie. Dzięki temu korzyści odnosi i firma i klient. Ja, bo mogę użyć tego samego bez względu na platformę więc zostaję. Firma, bo używam dalej ich produktów, a marka dostaje pozytywny wizerunek - dbamy o Was. Dlatego, używajcie dobrego softu bez względu na OS. Banał? Może. A kto powiedział, że sprawy nie mogą być banalne.

Ile osób tworzy Nero? Jaki jest zasięg Nero? Ten soft jest używany na całym świecie i jest na rynku od lat. Mogli tak zagrać, bo faktycznie mają na tyle klientów, że wersja pod inne systemy operacyjne ma jakikolwiek sens ekonomiczny, są na tym w stanie zarobić na tyle, że ekipa pracująca nad wersją pod Linuksa się zwróci, a firma na tym zarobi. AQQ ma zbyt mały zasięg. Czy tak trudno zrozumieć, że polski komunikator o niemal żadnej reklamie, którego nawet pod Windoswem liczba użytkowników jest poniżej 1% nie zdobędzie wystarczającej popularności, żeby był sens, aby cały program przerabiać po raz kolejny w jego historii?

U mnie sporo softu jest wieloplatformowe, dlaczego nie miałbym używać również AQQ?

Dlatego, że go nie ma i dla kilku osób nie warto go tworzyć.

Wyświetl postUżytkownik VPN dnia 02.12.2009 09:29 napisał

Microsponge - napisałeś ten post w taki sposób, jakbyś był fanboyem Microsoftu.

Nie, realistą.

Jest to jednak podejście bardzo krótkowzroczne, bo nie wiemy co będzie za 5 lat.

Jak za 5 lat się coś zmieni, to wtedy będzie można myśleć, póki co sytuacja jest jasna.

Widać w oprogramowaniu trend w kierunku uniwersalności i multiplatformowości.

Skromny, zwykle poparty konkretnymi korzyściami dla samych producentów tego oprogramowania, dla AQQ korzyści biznesowych nie ma żadnych.

zmiany w Tlenie już niekoniecznie. Bo niby po co przechodzą na inne systemy? Przecież serwer tlen.pl ma już obsługę s2s, a sam klient wyświetla reklamy, więc wprowadzają takie zmiany dla 0,5% użytkowników? Fanaberia?

Nie, zajrzyj do tabeli ile użytkowników pod Windowsem ma Tlen. Jest to druga największa siła po Gadu-Gadu tworzona w Polsce. Wśród blisko miliona osób znaleźć jakąkolwiek sensowną liczbę użytkowników Linuksa znaleźć łatwiej niż u nas.

Ponawiam pytanie, które padło już wcześniej, tylko jakoś (ciekawe czemu?) nikt na nie nie odpowiedział. Ile jest tu na forum użytkowników korzystających na codzień z dowolnego systemu operacyjnego z rodziny Linuksa? Czy @VPN korzystasz na codzień z Linuksa? Korzystałeś kiedykolwiek? Czy (jak zwykle) piszesz posty kierując się nie logiką, a ideologią?

Osobnego AQQ pod Linuksa nie ma kto pisać, a portowanie tego co jest na rozwiązanie wieloplatformowe oznacza całkowity regres dla AQQ, które zanim doszłoby pod Windows do obecnego poziomu - upłynęłoby wiele miesięcy ciężkiej pracy. Pracy, która nie ma żadnego sensu z punktu widzenia zysków, bo takich nie będzie ani w postaci wpływów z reklam (już widzę jak pod Linuksem ktokolwiek zmieni Kadu, czy Pidgina na AQQ na licencji adware - program musiałby być pozbawiony reklam; Nero ma tu chociaż siłę przyzwyczajenia milionów użytkowników, u nas jest ich kilku), ani drastycznego wzrostu ilości użytkowników.
4

#69 Użytkownik nie jest zalogowany   Senega 

• Początkujący
  • Grupa Wtyczkopisarz
  • Postów 913
  • Zgłoszeń 16 (Postów 103)
  • Rejestracja 02.09.2008
  • Jabbersenega(at)aqq.eu senega(at)aqq.eu
  • Miejscowośćz tym bywa różnie :D

Napisano 03.12.2009 07:39.

Wyświetl postUżytkownik Microsponge dnia 02.12.2009 23:00 napisał

Ponawiam pytanie, które padło już wcześniej, tylko jakoś (ciekawe czemu?) nikt na nie nie odpowiedział. Ile jest tu na forum użytkowników korzystających na codzień z dowolnego systemu operacyjnego z rodziny Linuksa? Czy @VPN korzystasz na codzień z Linuksa? Korzystałeś kiedykolwiek? Czy (jak zwykle) piszesz posty kierując się nie logiką, a ideologią?
wzrostu ilości użytkowników.

Nikt nie odpowiedział bo pytanie nie jest na miejscu. Na to forum zaglądają głównie osoby korzystające z AQQ czyli takie, które korzystają z Win. Typowych linuksowców tutaj nie będzie. Zadaj pytanie na forum linuksa czy AQQ im się podoba i czy chcieliby z niego korzystać.
System: Win7 (praca), XP + SP3 (dom), IE8 (zawsze najnowsze uaktualnienia)
AQQ - najnowsze (stabilna lub beta): kompozycja - zależna od humoru; wtyczki: Antyspam, AQQ Radio, FtpSend, Korektor, SpellChecker, TabControl, VNotify, Contact, GG Network, , , , , ,

,
3

#70 Użytkownik nie jest zalogowany   Ranndolf 

• Początkujący
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Zgłoszeń 0 (Postów 0)
  • Rejestracja 09.12.2009
  • Jabberranndolf@maszyna.pl ranndolf@maszyna.pl

Napisano 09.12.2009 12:24.

Aktualnie jeśli chce się korzystać z gadu pod Linuksem, to ze znanych mi komunikatorów mamy do wyboru kadu i nowego tlena (który jest w fazie beta, a jego funkcjonalność póki co nie jest najwyższych lotów) bo reszta softu nie jest jeszcze kompatybilna z nowym gadu (nie jestem nawet pewien czy Kadu jest w pełni z tym protokołem kompatybilne) dotychczas pod linuksem korzystałem z Pidgina, ale od kiedy zacząłem mieć problemy z pisaniem z osobą z nowozałożonym numerem gadu (wiadomości od niej nie dochodziły) pod linuksem zacząłem korzystać z tlena, a pod windowsem z aqq... tak więc póki co na rynku Linuksowych komunikatorów gg jest nisza, w którą mogłoby celować aqq... pod linuksem chyba każdy użytkownik jest świadomy istnienia alternatyw i dokładnie przygląda się wszystkim komunikatorom, dlatego gdyby aqq w obecnej postaci było dostępne dla linuksa, to jestem praktycznie pewien, ze jego popularność byłaby spora (nawet pomimo reklam)
0

#71 Użytkownik nie jest zalogowany   Oconnel 

• Candarian Demon
  • Grupa Właściciel
  • Postów 993
  • Zgłoszeń 3 (Postów 4747)
  • Rejestracja 30.08.2008
  • Jabberoconnel@aqq.eu oconnel@aqq.eu

Napisano 09.12.2009 12:45.

Multiplatformowość nie jest wykluczona. Być może przy okazji premiery AQQ 3, kto wie. Ale aby to było w ogóle możliwe, trzeba uzbroić się niestety w cierpliwość. Odpowiednie narzędzia są dopiero tworzone. Mam tutaj na myśli projekt Delphi X, który znajduję się już na roadmapie Embarcadero - http://edn.embarcade...m/article/39934

Windows, Linux, Mac, to są systemy na które będzie można swobodnie tworzyć oprogramowanie. Ale jeszcze nie teraz :)
Daniel Zaborowski (Oconnel) - oconnel@aqq.eu
Dołączona grafika
0

#72 Użytkownik nie jest zalogowany   Senega 

• Początkujący
  • Grupa Wtyczkopisarz
  • Postów 913
  • Zgłoszeń 16 (Postów 103)
  • Rejestracja 02.09.2008
  • Jabbersenega(at)aqq.eu senega(at)aqq.eu
  • Miejscowośćz tym bywa różnie :D

Napisano 09.12.2009 13:23.

Tylko, że będzie tak jak to było w przypadku Kylix'a. Nie wszystko da się zrobić łatwo na kilku platformach - brak wspólnych bibliotek.
System: Win7 (praca), XP + SP3 (dom), IE8 (zawsze najnowsze uaktualnienia)
AQQ - najnowsze (stabilna lub beta): kompozycja - zależna od humoru; wtyczki: Antyspam, AQQ Radio, FtpSend, Korektor, SpellChecker, TabControl, VNotify, Contact, GG Network, , , , , ,

,
0

#73 Użytkownik nie jest zalogowany   Prepion 

• Rozgrzewam się
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 83
  • Zgłoszeń 2 (Postów 10)
  • Rejestracja 02.12.2008
  • Jabberprepion@aqq.eu prepion@aqq.eu
  • MiejscowośćStronno/Bydgoszcz

Napisano 09.12.2009 14:26.

Wyświetl postUżytkownik Microsponge dnia 02.12.2009 02:16 napisał

Jaką miałeś ocenę z matematyki w szkole? (zresztą Oconnel sam się też nie popisał, bo jakby to napisał tak jak rozpiszę ja, to by ucięło spekulacje o sensie portowania aplikacji na multiplatformową).

Moja ocena z matematyki ma się nijak do tego co chciałem przekazać. Nie do końca mnie zrozumiałeś. Doskonale wiem o jakich liczbach mówiłem. Jednak, gdyby AQQ było dostępne na Linuksa to byłoby ono dostępne dla każdego użytkownika, a nie tylko dla tego który już z AQQ korzysta na Windowsie. Prawda? Wiem że AQQ nie zdominuje rynku komunikatorów na Linuksie i nie rzucą są na niego wszyscy użytkownicy. Jasne że nie. Twoje obliczenia są jak najbardziej trafne ale...

Użytkownik Microsponge dnia 02.12.2009 22:00 napisał

Ponawiam pytanie, które padło już wcześniej, tylko jakoś (ciekawe czemu?) nikt na nie nie odpowiedział. Ile jest tu na forum użytkowników korzystających na codzień z dowolnego systemu operacyjnego z rodziny Linuksa?

Nie korzystam z Linuksa, ponieważ nie ma na nim multikomunikatora, który tak jak AQQ, ma pełną obsługę Jabbera i GG (teraz wyszedł Tlen, więc może taki komunikator już jest). Na Linuksie siedziałem dobre 3 miechy i zdążyłem poznać jego zalety. AQQ mogłoby być jedynym (jednym z niewielu) komunikatorem obsługujących GG w pełni na Linuksie.

Pomysł przepisywania całego programu na nowo, żeby zyskać (może) 0,01% (bo tyle faktycznie by doszło, nie 0,42%, bo w tych 0,42% może być tylko 0,52% userów AQQ) w statystykach i skromną reklamę w kilku serwisach dla software'owych geeków to jakaś paranoja :]

AQQ byłoby jedynym (jednym z niewielu) komunikatorem który obsługuje GG w pełni, więc myślę że byłoby popularne pośród polaków siedzących na Linuksie. A w tych 0,42% może być więcej nić 0,52% userów AQQ bo kto powiedział, że AQQ nie zyskałoby nowych użytkowników z powodu pełnej obslógi GG?

Zapomniałeś Prepion w porywie złośliwości[...]

W moim poście nie ma złośliwości. Jest tylko okazanie mojego światopoglądu, a Ty możesz się z nim nie zgadzać i ja to szanuję. Bez dogryzania i bez złośliwości. Moja ocena z matematyki nie ma nic wspólnego z moimi postami więc na przyszłość nie bądź złośliwy ;)

Szanuję pracę OC i korzystam z AQQ bo jest najlepszym komunikatorem na polskim rynku. Nie miałem zamiaru być dla niego złośliwy. Po prostu zadałem mu pytanie. ;) Mam też świadomość że AQQ4Linux to nie jest hop siup. Tak jak powiedział OC "Multiplatformowość nie jest wykluczona. Być może przy okazji premiery AQQ 3, kto wie". Spokojnie, mamy dużo czasu.
AQQ: najnowsza beta; OS: Windows Vista HB; Przeglądarka: IE8 & FireFox 3.5; Theme: Black Areo zmodyfikowane.
2

#74 Użytkownik nie jest zalogowany   Shadow 

• Rozgrzewam się
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 65
  • Zgłoszeń 10 (Postów 40)
  • Rejestracja 30.08.2008

Napisano 14.12.2009 00:28. Użytkownik Shadow edytował ten post 14.12.2009 00:28

Ja do niedawna miałem vistę, jednak od około 2 tygodni używam tylko opensuse 11.2. Powiem tylko tyle, że gdyby aqq pojawiło się na linuxa z całą swoją funkcjonalnością, to na pewno zyskałoby więcej niż 0,5% użytkowników tego systemu. Teraz mam pidgina, ale brakuje mi pełnej obsługi protokołu gg, wysyłania wycinków pulpitu - ogólnie aqq jest bardziej intuicyjne i ma więcej możliwości niż pidgin.

W zasadzie chyba nie ma komunikatora na linuxa, który w pełni obsługiwałby protokół gg. Pod wine aqq nie działa z powodu ie. Kadu obsługuje nowe gg od wersji 0.6.5.4, która to dopiero jest rc1.
0

#75 Użytkownik nie jest zalogowany   glabi99 

• Rozgrzewam się
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 90
  • Zgłoszeń 4 (Postów 24)
  • Rejestracja 18.02.2009
  • Jabberglabi99@aqq.eu glabi99@aqq.eu
  • MiejscowośćPoznań

Napisano 07.02.2010 13:54. Użytkownik glabi99 edytował ten post 07.02.2010 13:54

jeżeli dobrze rozumiem z tego tekstu to będzie konieczne zmienić coś z AQQ ponieważ nowy użytkownik Windowsa nie będzie miał do dyspozycji IE9 ani żadnej innej wersji
Spoiler
0

#76 Użytkownik nie jest zalogowany   karololszak 

• php programmer

Napisano 07.02.2010 13:59.

Ile można powtarzać, że pliki bibliotek IE zostaną, nawet jak się ją odinstaluje / nie zainstaluje ?! AQQ będzie działać, gdyż skasują się najprawdopodobniej tylko plik iexplore.exe , wszystkie DLLki (na których programy takie jak AQQ się opierają) pozostaną.. Nie mogą wyrzucić tych DLLek, gdyż takie rzeczy jak np. Panel Sterowania oparte są również o ten silnik...
Dołączona grafika - wejdź na moją stronę i wygeneruj sobie obrazek przedstawiający Twój status!AQQ Wtyczki System Przeglądarka Kompozycja Antywirus
0

#77 Użytkownik nie jest zalogowany   glabi99 

• Rozgrzewam się
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 90
  • Zgłoszeń 4 (Postów 24)
  • Rejestracja 18.02.2009
  • Jabberglabi99@aqq.eu glabi99@aqq.eu
  • MiejscowośćPoznań

Napisano 07.02.2010 14:41. Użytkownik glabi99 edytował ten post 07.02.2010 14:42

no faktycznie jak pomyśleć trochę to masz racje, tylko jak to będzie rozwiązane teraz jak ktoś mam stary IE to może mieć problemy z AQQ i należny go zaktualizować czyli ma się rozumieć, że jak go nie będzie to będą musiały aktualizować się same biblioteki
Spoiler
0

#78 Użytkownik nie jest zalogowany   GuardianCoyote 

• Bywalec
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 138
  • Zgłoszeń 3 (Postów 62)
  • Rejestracja 31.08.2008
  • Jabberdagfen@aqq.eu dagfen@aqq.eu
  • MiejscowośćSilesia

Napisano 08.02.2010 10:54.

Ja tam w nagły przypływ sił IE nie wierzę... Czemu? Bo to ciągle ten sam produkt tej samej osi zła. I konkurencyjne przeglądarki zawsze będą krok do przodu- czy chcecie czy nie ;)
" Tylko ktoś kogo wdeptano w błoto i w śnieg, pozbawiono chleba, i kto własnymi pięściami wywalczył sobie prawo do życia, zdolny jest pokazać pewnego dnia, że jest NAJLEPSZY"

-W.Suworow
-6

#79 Użytkownik nie jest zalogowany   karololszak 

• php programmer

Napisano 08.02.2010 18:21.

Cytat

no faktycznie jak pomyśleć trochę to masz racje, tylko jak to będzie rozwiązane teraz jak ktoś mam stary IE to może mieć problemy z AQQ i należny go zaktualizować czyli ma się rozumieć, że jak go nie będzie to będą musiały aktualizować się same biblioteki
@glabi99: podejrzewam, że aktualizacje tych bibliotek będą występować jako normalne aktualizacje komponentów systemu.. Ale jak będzie? Przekonamy się wkrótce ;)
Dołączona grafika - wejdź na moją stronę i wygeneruj sobie obrazek przedstawiający Twój status!AQQ Wtyczki System Przeglądarka Kompozycja Antywirus
0

#80 Użytkownik nie jest zalogowany   Atalan 

• Początkujący
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 11
  • Zgłoszeń 11 (Postów 47)
  • Rejestracja 19.02.2009
  • Jabberatalan@aqq.eu atalan@aqq.eu

Napisano 16.03.2010 20:25. Użytkownik Atalan edytował ten post 16.03.2010 20:26

http://www.dobreprogramy.pl/Microsoft-ujawnia-Internet-Explorer-prototyp-do-pobrania,Aktualnosc,17172.html
SystemAQQKompozycjaPrzeglądarkaDodatkowe Wtyczki
0

Udostępnij ten temat:

• (7 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ostatnia »