Skocz do zawartości


Zdjęcie

[ScriptRunner] Play - pobierania stanu konta


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
117 odpowiedzi w tym temacie

#21 opi

opi

    Bywalec

  • Użytkownik
  • 137 postów

Napisano 2010.09.20, 17:21

Ja mam starą (przedostatnią) wersję i mi działa bez żadnych błędów :P

#22 Deadmaster

Deadmaster

    Hellraiser

  • Moderator
  • 2087 postów

Napisano 2010.09.20, 21:05

@Up

To pobierz nową bo w starej musiałem coś znaleźć że nie działało skoro jest nowa :P Ale już nie pamiętam co to było xD Pewnie jakaś pierdoła ale i tak zaaktualizuj ;)

PS. Póki co skrypcik spisuje sie wyśmienicie :D Jak przestanie to napisze ;) Dzięki niemu sie dowiedziałem że PLAY dał mi 15 zł xD

Użytkownik Deadmaster edytował ten post 2010.09.20, 21:06


#23 majkers

majkers

    Rozgrzewam się

  • Użytkownik
  • 91 postów

Napisano 2010.09.21, 09:24

majkers, za każdym razem tak masz? nawet jak ręcznie uruchamiasz?


Tzn wczoraj nie włączałem kompa to nie wiem, ale przedwczoraj tak. Miałem tak nawet przy ręcznym odpalaniu. Co dziwne. Dzień wcześniej. Zaraz jak podgrałem nowa wersje skryptu na stara to chyba bylo ok....
Dołączona grafika
Lubisz Chicane? Zajrzyj <<TU>>

#24 lolekanabolek

lolekanabolek

    Początkujący

  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 2010.09.21, 11:53

No to kolejna wersja w pierwszym poscie, poprawiona i powinno grać ;)


wielkie dzięki, u mnie działa, skryp się czasem wywali ale po ręcznym uruchomieniu działa dalej
mam jednak prośbę
możliwe byłoby aby skrypt podawał dane z paru numerów?? na swoim koncie w play mam podpięte parę numerów
wygląda to tak
Dołączona grafika

obecnie skrypt podaje mi dane tylko z jednego numeru,
tak to jest jak się zarządza całą flotą komórek w rodzinie ;-))

kombinowałem już na różne sposoby i zawsze podaje mi mój główny numer, obojętnie czy jako login podam numer maila czy też numer telefonu, to zawsze skript mi podaje dane z jednego numeru (nawet jak podam w skripcie jako login inny numer telefonu). Natomiast jak się loguje przez www jako login mogę podać obojętnie jaki numer telefonu - wtedy od razu podaje mi dane z tego numeru.

Jedynym rozwiązaniem jaki mi teraz przychodzi to dla każdego numeru telefonu musiałbym założyć oddzielnie konto na play24, tylko że wolałbym mieć wszystko na jednym koncie.

pozdrawiam

#25 rysi3k

rysi3k

    Adept

  • Wtyczkopisarz
  • 379 postów

Napisano 2010.09.21, 15:09

Zobaczę, może pokombinuję :)

Darmo-Darmo.pl - mnóstwo rzeczy za darmo! Spolszczenia.com.pl - Największa baza spolszczeń! XLTeam.pl - XLTeam::Our World


AQQ zawsze najnowszy build @ Windows 7 + IE8, wtyczki: Standardowe + inne :P

#26 lolekanabolek

lolekanabolek

    Początkujący

  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 2010.09.22, 13:11

oki, dzięki
czekam na wyniki kombinowania ;-))

#27 lolekanabolek

lolekanabolek

    Początkujący

  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 2010.09.25, 00:55

zauważyłem jeszcze jedną rzecz
po zmianie loginu i hasla w skrypcie, skrypt nadal pobiera dane na podstawie poprzednich wartości
nawet jak się założy 2 skrypty z dwoma różnymi kontami, to i tak na obydwu skryptach pojawią się te same dane, z jednego konta, tego który się wcześniej zapisze w pliku cookie, dopiero wykasowanie pliku cookie spowoduje pobranie danych z konta zapisanego w skrypcie

teraz już wiem, dlaczego pomimo wpisywania różnych numerów telefonów w skrypcie, ciągle miałem te same dane, po prostu numer loginu i hasła muszą się jakoś zapisywać w pliku cookie a następnie z niego są pobierane do logowania

#28 rysi3k

rysi3k

    Adept

  • Wtyczkopisarz
  • 379 postów

Napisano 2010.09.25, 09:37

Albo robienie roznych plikow cookie trzeba zrobić ;)
Zamień wszystkie:

'cookie.txt'

na

'cookie'.$login.'.txt'

i zobacz co będzie:)

Darmo-Darmo.pl - mnóstwo rzeczy za darmo! Spolszczenia.com.pl - Największa baza spolszczeń! XLTeam.pl - XLTeam::Our World


AQQ zawsze najnowszy build @ Windows 7 + IE8, wtyczki: Standardowe + inne :P

#29 lolekanabolek

lolekanabolek

    Początkujący

  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 2010.09.25, 15:06

na

'cookie'.$login.'.txt'

i zobacz co będzie:)


Nie wiem czy dobrze zmieniłem nazwę pliku. Plik ma teraz dokładnie taką nazwę cookie'.$502xxxxxx.'txt
Niestety nadal nie działa. Tak i tak tworzy się oddzielny plik cookie.txt
Może plik źle nazwałem??

#30 kr2ysiek

kr2ysiek

  • Pomocnik
  • 1501 postów

Napisano 2010.09.25, 16:48

A zamieniłeś wszystkie 'cookie.txt'?
Czyli wykonaj taką instrukcję:
Dołączona grafika
Znajdź 'cookie.txt'
Zamień na: 'cookie'.$login.'.txt'
Ważne jest by nie pominąć żadnego apostrofu, musi być otwierający i zamykający. Kropka łączy te trzy elementy w jeden ciąg.

#31 lolekanabolek

lolekanabolek

    Początkujący

  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 2010.09.25, 21:17

oki, dzięki, działa
nie zczaiłem na początku, trzeba było edytować plik play.php i tam pozamieniać te 'cookie.txt', a ja się jak ten głupi czepnąłem pliku cookie.txt, który się tworzył po uruchomieniu scriptu

#32 majkers

majkers

    Rozgrzewam się

  • Użytkownik
  • 91 postów

Napisano 2010.09.28, 20:38

Nie wiem. Mi ciagle nie dziala ta wersja. Czy jest moze gdzies dostep do starej? Bo ona mi dzialala. Moze na jakims timeoutie sie wywala?

Użytkownik majkers edytował ten post 2010.09.28, 20:47

Dołączona grafika
Lubisz Chicane? Zajrzyj <<TU>>

#33 Tomasz.G

Tomasz.G

    Bywalec

  • Użytkownik
  • 159 postów

Napisano 2010.09.30, 14:28

Jeszcze wczoraj skrypt działał, a dziś mówi tylko:
{"image":"C:\Users\Tomasz\Wapster\AQQ Folder\Profiles\Ja\Plugins\ScriptRunner\scripts\play.png", "notifyText":"", "breakExecution":0, "statusText":""}

Pozdrawiam, Bo$s.

#34 lolekanabolek

lolekanabolek

    Początkujący

  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 2010.09.30, 14:35

Jeszcze wczoraj skrypt działał, a dziś mówi tylko:

{"image":"C:\Users\Tomasz\Wapster\AQQ Folder\Profiles\Ja\Plugins\ScriptRunner\scripts\play.png", "notifyText":"", "breakExecution":0, "statusText":""}

problem leżał po stronie play, bo nie można było się nawet zalogować przez www,
dzisiaj już działa

#35 Tomasz.G

Tomasz.G

    Bywalec

  • Użytkownik
  • 159 postów

Napisano 2010.09.30, 19:36

Właśnie sprawdzałem to i w tej samej chwili mogłem spokojnie się zalogować do Playa... Poza tym skrypt dalej nie działa :(

Użytkownik Tomasz.G edytował ten post 2010.09.30, 19:44

Pozdrawiam, Bo$s.

#36 Deadmaster

Deadmaster

    Hellraiser

  • Moderator
  • 2087 postów

Napisano 2010.09.30, 21:00

Mam tak samo :/ Czasami :P Bardzo rzadko ;) Gadałem o tym z autorem wtyczki i mi powiedział, że to się pojawia gdy nie może się połączyć z netem. Teraz jak mi sie to zdarzy to po prostu klikam na skrypt PPM i wybieram Uruchom teraz! i mi sie już poprawnie łączy ;)

Użytkownik Deadmaster edytował ten post 2010.09.30, 21:01


#37 Tomasz.G

Tomasz.G

    Bywalec

  • Użytkownik
  • 159 postów

Napisano 2010.10.01, 10:47

Ależ ja mądry jestem... Zapomniałem podać loginu i hasła po aktualizacji skryptu a wcześniej działało bo chyba było stare cookie. Teraz działa bez zarzutu, dzięki :)
Pozdrawiam, Bo$s.

#38 majkers

majkers

    Rozgrzewam się

  • Użytkownik
  • 91 postów

Napisano 2010.10.03, 08:16

o fu**k i ja zapomnialem :/ sorry za problem. teraz oczywiscie dziala
Dołączona grafika
Lubisz Chicane? Zajrzyj <<TU>>

#39 Tomasz.G

Tomasz.G

    Bywalec

  • Użytkownik
  • 159 postów

Napisano 2010.10.14, 18:53

Chyba coś się pozmieniało bo:

Dołączona grafika
Pozdrawiam, Bo$s.

#40 Deadmaster

Deadmaster

    Hellraiser

  • Moderator
  • 2087 postów

Napisano 2010.10.14, 19:16

U mnie działa dobrze ale ja nie mam promocyjnych MB. Za to mam bonusowe SMS-y i je wyświetla poprawnie ;) BTW to te darmowe SMS-y powinny mi sie skończyć już wczoraj a jak wysyłam to nadal ciągnie z darmowych xD PLAY jest cudowny :D




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych