[rozwiązany] Problem z AQQ
Napisano 07.02.2010 23:25.
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 07.02.2010 23:30.
Edit:
A może masz kopie profilu z przed swoich zabaw? Bo bardzo ułatwiło by Ci to przywrócenie hasła.
Napisano 07.02.2010 23:32.

Przydatne linki:
AQQ Pomoc
Diagnostyka AQQ 2.x
Zasady zgłaszania błędów na BugliścieWindows 7 PL ▲ IE 8 ▲ AQQ: najnowsze ▲ Kompozycja: Standard ▲ Style obramowania: włączone ▲ Wtyczki: podstawowe + dodatkowe
Napisano 08.02.2010 17:52.
Nie używaj funkcji zmiany hasła, bo żeby je zmienić trzeba najpierw połączyć się na starym haśle.. Użyj opcji Edycja, i dojdź do tamtego samego kroku jak w poradniku podlinkowanym wyżej i wpisz poprawne hasło..
- wejdź na moją stronę i wygeneruj sobie obrazek przedstawiający Twój status!AQQ ● Wtyczki ● System ● Przeglądarka ● Kompozycja ● Antywirus
Napisano 08.02.2010 18:07.

Przydatne linki:
AQQ Pomoc
Diagnostyka AQQ 2.x
Zasady zgłaszania błędów na BugliścieWindows 7 PL ▲ IE 8 ▲ AQQ: najnowsze ▲ Kompozycja: Standard ▲ Style obramowania: włączone ▲ Wtyczki: podstawowe + dodatkowe
Napisano 08.02.2010 23:12.
Użytkownik karololszak dnia 08.02.2010 17:52 napisał
Nie używaj funkcji zmiany hasła, bo żeby je zmienić trzeba najpierw połączyć się na starym haśle.. Użyj opcji Edycja, i dojdź do tamtego samego kroku jak w poradniku podlinkowanym wyżej i wpisz poprawne hasło..
- wejdź na moją stronę i wygeneruj sobie obrazek przedstawiający Twój status!AQQ ● Wtyczki ● System ● Przeglądarka ● Kompozycja ● Antywirus
Napisano 09.02.2010 11:16. Użytkownik kornolio edytował ten post 09.02.2010 13:59
Specjalnie sie zarejestrowałem i podepnę do tematu ponieważ mam PRAWIE identyczny problem jak autor.
Z tym, że u mnie sytuacja wygląda następująco:
Dzisiaj jak zawsze włączam komputer, włączam aqq. Hasło mam zapamiętane w programie, tylko profil potwierdzam. I przy próbie zalogowania się na serwer wywala mi komunikat, że serwer odrzuca moja nazwę użytkownika lub login:

Mojej dziewczynie z kolei pojawił się komunikat, że nie będzie jej aqq pokazywać statusów mojego konta.
Co się mogło zrypać?
Te konto mam już chyba ze trzy lata, jak nie dłużej. Pierwszy raz taka sytuacja. Hasło jest na stałe w programie, nic nie zmieniałem. Nawet wszedłem w ustawienia i jeszcze raz wpisałem je... a gdzie tam. Nic nie pomogło. Na załączonym obrazku widać, ze nr z gg poprawnie chodzą. System Windows 7 64bit, AQQ 2.1.0.50 Fusion
Z góry dzięki za pomoc
ok, sorki za zamieszanie, ale już normalnie się zalogowałem ;]
Przez parę godzin musiała być dośc powazna awaria, bo już się przestraszyłem, że mi konto skasowali
Napisano 09.02.2010 16:02.
Cytat
To i ja się zacytuje.
Cytat
@kornolio: Ronnie dobrze mówi, bo wiele osób narzeka na jabber.org (zwłaszcza dzisiaj), sprawdź na innym serwerze czy masz tak samo.
Napisano 10.02.2010 11:04.

Przydatne linki:
AQQ Pomoc
Diagnostyka AQQ 2.x
Napisano 21.03.2010 22:58.
Jeśli chcesz dodać coś do tematu skorzystaj z funkcji "Raportuj" (dostępnej w lewym dolnym rogu posta) w celu poinformowania moderatora, który otworzy temat.

Przydatne linki:
AQQ Pomoc
Diagnostyka AQQ 2.x

Pomoc
Temat jest zamknięty
Do góry