Cytat
jeszcze przydało by się by po "wklej i wyślij" było podane co się wysyła np.: "wklej i wyślij (xxxxxxxxxxxxxx...)"
Bardzo dobra propozycja

Myślę, że pojawi się jako opcja.
Cytat
Ja poproszę skrót klawiaturowy skoro się już zaoferowałeś

Najlepiej
Ctrl+Shift+V
Nie ma sprawy
Cytat
A nazwa 'Past and Send' -> Przeszłość i Wyślij? Chyba chodziło o Wklej i Wyślij? Powinno być w takim razie 'Paste and send'
Tak masz rację, jakoś nie zauważyłem na początku

Przebolejemy.
Cytat
Masakra z tymi małymi wtyczkami. Przecież taka funkcjonalność mogła być we wtyczce QuickQuote. Wystarczyło pogadać z Beheritem i jakoś razem... a tak tylko pełno DLL-i
Cytat
Dokładnie, Wareczek ma rację... Przecież mogłem dodać to do swojej wtyczki - wystarczyło napisać mi na prv. Zresztą pomysł na Twoją wtyczkę wydaje mi się być ściągnięty z mojej Nie ładnie!
Aha, wtyczki są identyczne, bo obie dodają coś do tego samego menu?

Właśnie na tym polega piękno wtyczek, każdy sobie wybiera to, co chce. I nie widzę sensu łączenia tego z QuickQuote. Tym bardziej, nie wiem skąd pomysł że podkradłem Ci pomysł (ba, wtyczkę napisałem już jakiś czas temu, wczoraj tylko ostatnie poprawki wdrożyłem). Co do tych małych wtyczek - dla mnie to nawet wszystkie 15 (bo pewnie z tyle ich jest) mogłyby być połączone w jedną, coś typu "AQQ Config" [kojarze coś takiego z AQQ1.x]. Ale ok, nie chcecie małych wtyczek - nie będzie ich, a wy się męczcie bez nich
Nowa wersja na dniach