Strona 1 z 1
[rozwiązany] wtyczka do ukrycia opisu [GG]
Strona 1 z 1
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 11.03.2010 10:14.
Jeżeli chodzi Ci o możliwość ukrycia stanu (nie mylić z opisem!) to taaka opcja jest dostępna w samej wtyczce GG - jednakże działa ona o ile się nie mylę przy zaznaczonej opcji "tylko dla znajomych" i tyczy się kontaktów tylko i wyłącznie z naszej listy kontaktów
Co do wysłania konkretnego opisu (wraz ze stanem) można uczynić tylko i wyłącznie w sieci Jabber/XMPP.
Napisano 11.03.2010 10:42. Użytkownik sqr3byk edytował ten post 11.03.2010 10:46
dokladnie, chodzi mi o ukrycie stanu nie opisu jako-takiego. a ta opcja w GG fakt jest tyle ze chyba dziala w ten sposob ze jesli zaznacze ta opcje dla znajomych to juz inni z poza mojej listy np w wyszukiwarce beda widzieli mnie jako niedostepnego a tego bym nie chciał pozatym z tego co zauwazylem dziala na wersji gg10 a ta wersja wg mnie to nieporozumienie i nie chce z niej zabardzo korzystac na 7.7 nie dziala ..chodzi mi o ukrycie stanu na dany numer i nic pozatym..isnieje cos takiego?
Napisano 11.03.2010 10:43.
Nie, protokół GG nie oferuje takich możliwości.
Jeszcze AQQ nie zginęło, póki użytkownicy działają!

Przydatne linki:
AQQ Pomoc
Diagnostyka AQQ 2.x
Zasady zgłaszania błędów na Bugliście
Windows 7 PL ▲ IE 8 ▲ AQQ: najnowsze ▲ Kompozycja: Standard ▲ Style obramowania: włączone ▲ Wtyczki: podstawowe + dodatkowe

Przydatne linki:
AQQ Pomoc
Diagnostyka AQQ 2.x
Zasady zgłaszania błędów na BugliścieWindows 7 PL ▲ IE 8 ▲ AQQ: najnowsze ▲ Kompozycja: Standard ▲ Style obramowania: włączone ▲ Wtyczki: podstawowe + dodatkowe
Napisano 11.03.2010 11:41.
Istnieje, ale tylko z ukryciem dla wszystkich "nieznajomych" + wybranych, jest we wtyczce... wchodzisz w ustawienia wtyczki gg, klikasz "niewidoczność" i zaznaczasz kontakty które będą cię widzieć jako niedostępnego, jeśli zaznaczysz opcję"Tylko dla znajomych".
Inaczej się nie da ponieważ sieć gg jest za biedna i na to nie pozwala.
Inaczej się nie da ponieważ sieć gg jest za biedna i na to nie pozwala.
Napisano 11.04.2010 23:55.
Problem rozpoczynający temat został uznany za rozwiązany.
Jeśli chcesz dodać coś do tematu skorzystaj z funkcji "Raportuj" (dostępnej w lewym dolnym rogu posta) w celu poinformowania moderatora, który otworzy temat.
Jeśli chcesz dodać coś do tematu skorzystaj z funkcji "Raportuj" (dostępnej w lewym dolnym rogu posta) w celu poinformowania moderatora, który otworzy temat.
Jeszcze AQQ nie zginęło, póki użytkownicy działają!

Przydatne linki:
AQQ Pomoc
Diagnostyka AQQ 2.x
Zasady zgłaszania błędów na Bugliście
Windows 7 PL ▲ IE 8 ▲ AQQ: najnowsze ▲ Kompozycja: Standard ▲ Style obramowania: włączone ▲ Wtyczki: podstawowe + dodatkowe

Przydatne linki:
AQQ Pomoc
Diagnostyka AQQ 2.x
Zasady zgłaszania błędów na BugliścieWindows 7 PL ▲ IE 8 ▲ AQQ: najnowsze ▲ Kompozycja: Standard ▲ Style obramowania: włączone ▲ Wtyczki: podstawowe + dodatkowe
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc
Temat jest zamknięty
Do góry