Oficjalne forum komunikatora AQQ: [rozwiązany] Odzyskiwanie hasła do jabster.pl - Oficjalne forum komunikatora AQQ

Skocz do zawartości

Zanim napiszesz - przeczytaj!

Uwaga! Niniejsze postanowienia mają moc załącznika do regulaminu.

• W tym dziale możesz uzyskać pomoc w zakresie obsługi komunikatora AQQ. Nie zgłaszamy tu błędów!
  • Zanim zadasz pytanie, przeszukaj forum, by sprawdzić, czy nie udzielono na nie odpowiedzi, lub czy nie zgłaszał go ktoś inny
  • Sprawdź, czy odpowiedzi na swoje pytanie nie znajdziesz w pomocy do AQQ, na stronie www.aqq.eu lub dziale FAQ na forum
  • Nadaj konkretną i odpowiadającą treści nazwę zakładanemu tematowi
  • Koniecznie podaj numer wersji AQQ, której używasz
  • Nie zadawaj kilku pytań w jednym temacie
Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

[rozwiązany] Odzyskiwanie hasła do jabster.pl

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Dejvus 

• Rozgrzewam się
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 68
  • Zgłoszeń 3 (Postów 19)
  • Rejestracja 12.03.2010
  • Jabbermrdejvus123@aqq.eu mrdejvus123@aqq.eu
  • MiejscowośćŁachów

Napisano 12.03.2010 17:14.

Witam. Mam następujący problem: jakiś czas temu dołączyłem moje konto na jabster.pl do AQQ. Teraz potrzebne mi jest hasło do niego, lecz zgubiłem go. I tu moje pytanie: czy istnieje możliwość "wyciągnięcia" tego hasła z AQQ? Z góry dziękuję za pomoc.
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Odpowiedzi do tego tematu

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   karololszak 

• php programmer

Napisano 12.03.2010 17:37.

Jeśli podałeś email w vCard, to możesz wejść na stronę, wpisać swój JID i czekać na wiadomość..
Jeśli jednak go nie podałeś, to obawiam się, że nie można z tym nic zrobić.. Pliki z danymi są czymś zakodowane, a teraz nie mogę sprawdzić czym - może ktoś kto badał te pliki się wypowie czy się da to odszyfrować ;)
Dołączona grafika - wejdź na moją stronę i wygeneruj sobie obrazek przedstawiający Twój status!AQQ Wtyczki System Przeglądarka Kompozycja Antywirus
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Dejvus 

• Rozgrzewam się
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 68
  • Zgłoszeń 3 (Postów 19)
  • Rejestracja 12.03.2010
  • MiejscowośćŁachów

Napisano 12.03.2010 17:41.

Tyle że ja mam w AQQ zapamiętane hasło do mojego konta na jabsterze, a po zresetowaniu nie będę mógł go zmienić, bo nie znam starego. Email mam podany w vCardzie.
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   VPN 

• Bugman™
  • Grupa Pomocnik
  • Postów 3396
  • Zgłoszeń 189 (Postów 7670)
  • Rejestracja 30.08.2008
  • Jabbervpn@aqq.eu vpn@aqq.eu

Napisano 12.03.2010 17:53.

Będziesz mógł zmienić. Za pomocą przycisku Edytuj.
Jeszcze AQQ nie zginęło, póki użytkownicy działają!
Dołączona grafika
Przydatne linki: Dołączona grafika AQQ Pomoc Dołączona grafika Diagnostyka AQQ 2.x Dołączona grafika Zasady zgłaszania błędów na Bugliście

Windows 7 PLIE 8 ▲ AQQ: najnowsze ▲ Kompozycja: Standard ▲ Style obramowania: włączone ▲ Wtyczki: podstawowe + dodatkowe
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   karololszak 

• php programmer

Napisano 12.03.2010 17:54.

Źle zrozumiałeś ;) Zresetuj hasło przez tamtą stronę - przyślą Ci nowe, wygenerowane, na adres e-mail podany w vCard. Potem, w AQQ kliknij przycisk 'Edytuj' (nie 'zmień hasło'), i w momencie wpisywania hasła wpisz to nowe, wygenerowane które przyszło Ci na adres e-mail.
No i, jeśli gdzieś jeszcze będziesz potrzebował hasła, to jest to to wygenerowane co przyszło na e-mail.
Dołączona grafika - wejdź na moją stronę i wygeneruj sobie obrazek przedstawiający Twój status!AQQ Wtyczki System Przeglądarka Kompozycja Antywirus
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Dejvus 

• Rozgrzewam się
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 68
  • Zgłoszeń 3 (Postów 19)
  • Rejestracja 12.03.2010
  • MiejscowośćŁachów

Napisano 12.03.2010 17:55.

@Bugman™:
O tym nie pomyślałem. Dziękuję za pomoc tobie i karololszakowi!
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   karololszak 

• php programmer

Napisano 12.03.2010 17:57.

Problem rozpoczynający temat został uznany za rozwiązany.
Jeśli chcesz dodać coś do tematu skorzystaj z funkcji "Raportuj" (dostępnej w lewym dolnym rogu posta) w celu poinformowania moderatora, który otworzy temat.
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1