Skocz do zawartości


Zdjęcie

Error przy wysyłaniu odpowiedzi na bugliście


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Monczkin

Monczkin

    Adept

  • Użytkownik
  • 339 postów

Napisano 2010.05.17, 15:26

Witam

Dziś dwukrotnie pojawił się błąd przy wysyłaniu odpowiedzi w poniższym temacie na liście błędów.

http://forum.aqq.eu/...-doswiadczenia/

Po cofnięciu i odświeżeniu tematu, odpowiedź jest widoczna.

Załączone miniatury

  • error.png

Użytkownik Monczkin edytował ten post 2010.05.17, 15:27

XMPP... e... a o co chodzi?
Windows Vista SP2 | AQQ - zawsze najnowsza beta/stabilna | RSS | Fx 3.6.x | IE 8 | ProStandard | w dni wolne oraz po 15 w dni robocze
Windows XP HE/PROF. SP3 | AQQ - zawsze najnowsza beta/stabilna| RSS | Fx 3.6.x | IE 8 | ProStandard |poniedziałek - piątek od 7 do 15

#2 Wareczek

Wareczek

    Adept

  • Administrator
  • 1262 postów

Napisano 2010.05.17, 15:35

Błąd jest znany autorom i zostanie naprawiony w kolejnej wersji IP.Tracker 1.3.3.

#3 Monczkin

Monczkin

    Adept

  • Użytkownik
  • 339 postów

Napisano 2010.05.17, 15:43

Ok. Sprawa jasna. Dzięki za odp.
XMPP... e... a o co chodzi?
Windows Vista SP2 | AQQ - zawsze najnowsza beta/stabilna | RSS | Fx 3.6.x | IE 8 | ProStandard | w dni wolne oraz po 15 w dni robocze
Windows XP HE/PROF. SP3 | AQQ - zawsze najnowsza beta/stabilna| RSS | Fx 3.6.x | IE 8 | ProStandard |poniedziałek - piątek od 7 do 15




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych