Skocz do zawartości


Zdjęcie

[odrzucono] Ukrycie informacji o aktualizacji statusu FB


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

Ankieta: [odrzucono] Ukrycie informacji o aktualizacji statusu FB (12 użytkowników oddało głos)

Popierasz propozycję?

  1. Tak (5 głosów [41.67%])

    Procent z głosów: 41.67%

  2. Nie (1 głosów [8.33%])

    Procent z głosów: 8.33%

  3. Nie mam zdania (6 głosów [50.00%])

    Procent z głosów: 50.00%

Głosuj

#1 le1t00

le1t00

    Rozgrzewam się

  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 2010.09.11, 09:28

Od niedawna podczas zmiany statusu na portalach społecznościowych widnieje przez kilka sekund informacja, że taka czynność się wykonuje.
Nie można nic zrobić dopóki to okno widnieje.

Imo lepszym rozwiązaniem byłoby ukrycie tego, a po aktualizacji statusu ew. dymek wyświetlić.
Chociaż najlepiej gdyby jakikolwiek komunikat wyświetlał się przy błędzie.

Użytkownik wu112 edytował ten post 2010.09.11, 10:44
Dodano ankietę


#2 wu112

wu112

    Wrzuć Monetę

  • Moderator
  • 2850 postów

Napisano 2010.10.29, 16:36

Propozycja odrzucona

WindowsPrzeglądarkaAQQWtyczkiKompozycja





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych