Ja korzystam z Orange na kartę i Play na mix'a. Orange ponieważ dużo znajomych ma w tej sieci, a poza tym mają dobre oferty. Z Play ponieważ byłam ciekawa tej sieci i chciałam ją sprawdzić. Jestem bardzo zadowolona i nie mam zamiaru rezygnować - dobre oferty, ciekawe telefony, dobry zasięg, itp.
- (6 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6
Z jakich sieci komórkowych korzystacie i dlaczego?
Napisano 31.08.2008 15:14.
Z jakich sieci komórkowych korzystacie - i dlaczego? 
Ja korzystam z Orange na kartę i Play na mix'a. Orange ponieważ dużo znajomych ma w tej sieci, a poza tym mają dobre oferty. Z Play ponieważ byłam ciekawa tej sieci i chciałam ją sprawdzić. Jestem bardzo zadowolona i nie mam zamiaru rezygnować - dobre oferty, ciekawe telefony, dobry zasięg, itp.
>> Lepiej być wrogiem, ale uczciwym niż przyjacielem fałszywym.
- (6 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 19.02.2010 21:53.
Od wtorku - Play Fresh. Zasięg w moich warunkach lepszy niż Orange, ceny nieporównywalnie niższe, większa ilość pakietów i promocji.
Beta testy: AQQ (zawsze najnowsza beta), Internet Explorer 8, Windows XP SP3 | Kompozycja: Jogger, Wtyczki: dostarczane z AQQ + Blip 2.0.4.0
Napisano 19.02.2010 22:34.
@Killer, mam pytanie. Czy w Playu są jakieś promocje (głównie chodzi mi o SMSy) do innych sieci niż Play?
Obecnie korzystam z Plusa. W sumie nigdy numeru nie zmieniałem. Od początku mam jeden
.
Obecnie korzystam z Plusa. W sumie nigdy numeru nie zmieniałem. Od początku mam jeden
Napisano 19.02.2010 23:51.
Obecnie z Playem jestem prawie 2 lata, najlepsza sieć jaką miałem 
Odnośnie Twojego pytania Lisek przeczytaj to: http://www.playmobil...rta/index2.html
Zacytuje:
Smsy po doładowaniu, darmowy rozmowy do Wszystkich w Play, Tani internet i wiele wiele innych, jednym słowem Freszcie
Odnośnie Twojego pytania Lisek przeczytaj to: http://www.playmobil...rta/index2.html
Zacytuje:
Cytat
NAJLEPSZE DOŁADOWANIE? 30 ZŁ! SPRAWDŹ CO MOŻESZ ZA NIE DOSTAĆ
* 1000 SMS-ów do WSZYSTKCH sieci
* Przedłużenie ważności konta o 365 dni
* Stan Darmowy w Play, czyli połączenia za 0 gr/min z Użytkownikami Play
* 1000 SMS-ów do WSZYSTKCH sieci
* Przedłużenie ważności konta o 365 dni
* Stan Darmowy w Play, czyli połączenia za 0 gr/min z Użytkownikami Play
Smsy po doładowaniu, darmowy rozmowy do Wszystkich w Play, Tani internet i wiele wiele innych, jednym słowem Freszcie
Napisano 20.02.2010 08:08. Użytkownik Killer edytował ten post 20.02.2010 08:11
Wszystko załatwia za Ciebie Play. Udajesz się do ich salonu, podpisujesz stosowne upoważnienie i Play załatwia to za Ciebie. Można przenieść numer z każdej opcji na każdą (abonament, karta, mix). Więcej Ci wytłumaczą w salonie Play, albo na ich stronie.
Lisek: oto informacja ze strony Play odnośnie Fresh:

SMSy do WSZYSTKICH sieci. Dodatkowo takie promocje jak:
-za odebrane 2 minuty połączenia przychodzącego, dostajesz 1 minutę do wykonania w ramach swojej oferty
-nielimitowane, darmowe rozmowy ze wszystkimi w Play ("Stan darmowy")
-bardzo korzystne pakiety internetowe w telefonie (np. 100 MB za 5 zł)
Lisek: oto informacja ze strony Play odnośnie Fresh:

SMSy do WSZYSTKICH sieci. Dodatkowo takie promocje jak:
-za odebrane 2 minuty połączenia przychodzącego, dostajesz 1 minutę do wykonania w ramach swojej oferty
-nielimitowane, darmowe rozmowy ze wszystkimi w Play ("Stan darmowy")
-bardzo korzystne pakiety internetowe w telefonie (np. 100 MB za 5 zł)
Beta testy: AQQ (zawsze najnowsza beta), Internet Explorer 8, Windows XP SP3 | Kompozycja: Jogger, Wtyczki: dostarczane z AQQ + Blip 2.0.4.0
Napisano 04.03.2010 12:52.
Ja mam od 8 lat Orange (Wcześniej jeszcze Idea). Mam go dlatego, że 80% znajomych ma właśnie tą sieć. Ale w tamtym tygodniu z dziewczyną kupiliśmy sobie startery z Play Fresh i testujemy na drugich telefonach. Jesteśmy bardzo zadowoleni przede wszystkim z zasięgu który i u niej i u mnie jest maksymalny. Orange ledwo zipał na max. dwóch kreskach. Poważnie zastanawiamy się więc nad przeniesieniem naszych orange'owych numerów właśnie do Play Fresh. Po prostu 100% więcej opłacalności.
Napisano 18.05.2010 15:26.
Więc i ja coś dodam.
-36i6, jak dla mnie najlepsza oferta i w Plusie gdzie mam większość znajomych.
-Orange music (dziewczyna miała orange więc się poświęciłem, ale już się rozstaliśmy
więc karta pójdzie w zapomnienie...) w sumie to nawet fajnie się rozwijają... dobry zasięg...
-36i6, jak dla mnie najlepsza oferta i w Plusie gdzie mam większość znajomych.
-Orange music (dziewczyna miała orange więc się poświęciłem, ale już się rozstaliśmy
Windows XP SP3 PL | IE 8 | AQQ: najnowsze | Kompozycja: Masters | Style obramowania: włączone | Wtyczki: podstawowe+dodatkowe
Udostępnij ten temat:
- (6 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6

Pomoc

Do góry