Skocz do zawartości


Informacje o zgłoszeniu

  • #004156

  • 0 - brak

  • Nowe

Potwierdzenia zgłoszenia

  • Tak (0)Nie (0)
Zdjęcie

Nie synchronizuj opisu z portalami społecznościowymi

Napisane przez wu112 w 2010.10.23, 23:20

Propozycja: Nie synchronizuj opisu z portalami społecznościowymi

Temat propozycji

Zapewne zdarzyło się już Wam że chcieliście ustawić opis tylko dla jednego konta, ale zsynchronizował się także z jakimś portalem dlatego że w ustawianiach macie znaczoną automatyczną synchronizacje.
Dużo roboty jest aby wchodzić do ustawień i odznaczać tą opcje tylko dla jednego opisu raz na jakiś czas gdy jednak chcemy mieć na stałe resztę opisów synchronizowanych.
Rozwiązaniem na to jest dodatkowa opcja pokazana poniżej.

Dołączona grafika

Oczywiście opcji tej nie powinno być widać w ogóle jeżeli w ustawianiach portali społecznościowych nie będzie zaznaczona chociaż jedna opcja automatycznej synchronizacji.






Użytkownicy przeglądający to zgłoszenie: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych