Skocz do zawartości


Informacje o zgłoszeniu

Potwierdzenia zgłoszenia

  • Tak (0)Nie (0)
Zdjęcie

Brak chmurki informującej o transferze plików jeżeli mamy wyłączone chmurki wiadomości

Napisane przez Shinigami w 2015.02.28, 23:44

Od dawna używałem takich ustawień jak na screenie http://imgur.com/7rnsjUR i nie było problemów z chmurką informującą o transferze plików, pojawiała się ona normalnie. W 3.0.0.50 jeszcze było ok, od bety 3.0.0.53 (nie sprawdzałem .51) została wprowadzona jakaś zmiana która powoduje niepojawianie się tej chmurki, jest odgrywany tylko dźwięk. Jak włączę chmurki z treścią wiadomości to pojawia się też chmurka z transferem plików.


Te zgłoszenie powinno być trochę inne - od sporego czasu zdarza się, że chmurki się nie pokazują i pomaga jedynie restart AQQ (sprawdzane w domyślnych warunkach). Ja niestety loga na to nie mam, postaram się dać jak tylko znowu błąd się pojawi.



zmienił status na: Zatwierdzono
zmienił istotność na: 2 - średnia

zmienił status na: Do uzupełnienia

Nie potwierdzam. Z resztą ta funkcja nie ma wpływu na powiadomienie o transferze. Ja zawsze mam odznaczoną tę opcje (korzystam z pierwszego radio boxa). Daję do uzupełnienia. Potrzebny jest jakiś log z momentu otrzymania transferu gdy chmurka się nie pojawia.




Shinigami

2015.07.26, 11:47

hmm, teraz na 3.0.1.10 jest ok. Może to było tylko w tej becie coś nie tak, albo to była jakaś jednorazowa sytuacja u mnie. Teraz to ja nie pamiętam jak to wyglądało te 5 miesięcy temu jak to zgłaszałem. Jakby w przyszłości się tak zdarzyło to napiszę i zapodam loga.



zmienił naprawione w na: 3.0.1.10
zmienił status na: Odrzucono
zmienił status na: Zrealizowano





Użytkownicy przeglądający to zgłoszenie: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych